Immo Bigsand, uw partner in vastgoed


Als familiaal bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in renovatie en projectontwikkeling is de vastgoedmarkt regio Kortrijk, Wevelgem en omstreken geen onbekend terrein.


Zit je met een vraag of wil je een marktconforme schatting van jouw eigendom? Contacteer ons dan gerust via 0476 39 43 68.


Ons doel: een tevreden klant!


Twijfel je nog?

Bekijk hier onze beoordelingen!

Vincent - Ledegem
"Ik verhuurde mijn woning via Pauline van Immo Bigsand. Een vlotte samenwerking en een echte aanrader. Alles werd goed en correct geregeld waardoor je als verhuurder niet al het werk zelf moet doen. Een plezier om met Pauline samen te weken. ... "
Veerle - Sint-Job-in-'t-Goor
"Immo Bigsand verkocht onze villa, die we in 1995 zelf hadden laten bouwen. Ze verzorgden daarbij werkelijk alles. De waarde van de eigendom werd realistisch geschat en tevens werden onze verwachtingen alsook de manier van aanpak gezamenlijk besproken. Vervolgens stelde Immo Bigsand het volledig dossier samen en werd er professioneel werk gemaakt van publiciteit en marketing. Na elk bezoek werden we steeds op de hoogte gebracht en werden de vervolgakties samen besproken. Uiteindelijk leidde dit tot een snelle én vlotte verkoop. Na deze zeer positieve ervaring kunnen we iedereen ten zeerste aanraden om met Immo Bigsand samen te werken. Professionalisme, vakkennis, eerlijkheid en transparantie zijn dan ook hun belangrijkste troeven! ... "
Véronique - Wevelgem
"Heel goede immo om mee samen te werken. Constante up to date van hoe de zaken stonden. Reageert snel op mails, berichten en telefoon. Moest ik ooit nog moeten werken met een immo dan is het Immo Bigsand, dat ik iedereen zou aanraden. ... "
Nadine - Ledegem
"Hallo, wij waren super content met de samenwerking, heel vlotte verkoop ook van de verkoop van mijn papa in de linde 39. Wij zouden in ieder geval de mensen aanraden met immo bigsand samen te werken. ... "
Xhaferi - Gullegem
"Mijn ervaring met Immo Bigsand was geweldig. Zeer professioneel en efficiënt. Ik ben blij met mijn huis! "
Marleen - Lauwe
"Goede ervaring! Wij voelden direct het vertrouwen, nl. de familiale aanpak, ttz zonder tussenpersonen. De schatting en de richtprijs waren verantwoord, alsook werden de aangeboden diensten strikt nageleefd De communicatie tijdens de verkoop verliep vlot. Volgens mijn ervaring is dit een aanrader! ... "

Panden in de kijker

€ 299.000

Moorsele
Woning
Nieuw

€ 250.000

Moorsele
Woning

€ 699.000

Wevelgem
Villa

€ 159.000

Moorsele
Opslagplaats

€ 360.638

Moorsele
Woning
Nieuw

€ 355.000

Moorsele
Villa
Verkocht
Kortrijk
Woning
Verkocht
Heule
Woning
Verkocht
Heule
Woning
Verkocht
Moorsele
Woning
Verkocht
Lauwe
Woning
Verkocht
Moorsele
Villa
Verhuurd
Moorsele
Hoeve
Verkocht
Lauwe
Woning

Zaakvoerster Pauline Naert - "Met 200.000 euro kom je hier al een eind"

Bekijk hier het artikel waar wij als lokale vastgoedexpert ons licht werpen op de huizenmarkt te Moorsele.

Bekijk onze realisaties!

Bekijk onze realisaties!

Neem een kijkje bij onze recent verkochte panden. Wij zijn steeds op zoek naar panden in de brede regio van Wevelgem en Kortrijk.

Onze referenties
Hoe gaan we te werk?

Hoe gaan we te werk?

Het verkopen van een woning is steeds maatwerk waarbij we samen met de verkopers het plan van aanpak op een transparante manier overlopen.

Onze werkwijze