Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.

Twijfel je nog?

Bekijk hier onze beoordelingen!

Vincent - Ledegem
"Ik verhuurde mijn woning via Pauline van Immo Bigsand. Een vlotte samenwerking en een echte aanrader. Alles werd goed en correct geregeld waardoor je als verhuurder niet al het werk zelf moet doen. Een plezier om met Pauline samen te weken. ... "
Veerle - Sint-Job-in-'t-Goor
"Immo Bigsand verkocht onze villa, die we in 1995 zelf hadden laten bouwen. Ze verzorgden daarbij werkelijk alles. De waarde van de eigendom werd realistisch geschat en tevens werden onze verwachtingen alsook de manier van aanpak gezamenlijk besproken. Vervolgens stelde Immo Bigsand het volledig dossier samen en werd er professioneel werk gemaakt van publiciteit en marketing. Na elk bezoek werden we steeds op de hoogte gebracht en werden de vervolgakties samen besproken. Uiteindelijk leidde dit tot een snelle én vlotte verkoop. Na deze zeer positieve ervaring kunnen we iedereen ten zeerste aanraden om met Immo Bigsand samen te werken. Professionalisme, vakkennis, eerlijkheid en transparantie zijn dan ook hun belangrijkste troeven! ... "
Véronique - Wevelgem
"Heel goede immo om mee samen te werken. Constante up to date van hoe de zaken stonden. Reageert snel op mails, berichten en telefoon. Moest ik ooit nog moeten werken met een immo dan is het Immo Bigsand, dat ik iedereen zou aanraden. ... "
Nadine - Ledegem
"Hallo, wij waren super content met de samenwerking, heel vlotte verkoop ook van de verkoop van mijn papa in de linde 39. Wij zouden in ieder geval de mensen aanraden met immo bigsand samen te werken. ... "
Xhaferi - Gullegem
"Mijn ervaring met Immo Bigsand was geweldig. Zeer professioneel en efficiënt. Ik ben blij met mijn huis! "
Marleen - Lauwe
"Goede ervaring! Wij voelden direct het vertrouwen, nl. de familiale aanpak, ttz zonder tussenpersonen. De schatting en de richtprijs waren verantwoord, alsook werden de aangeboden diensten strikt nageleefd De communicatie tijdens de verkoop verliep vlot. Volgens mijn ervaring is dit een aanrader! ... "

Bent u van plan om uw woning te verkopen maar heeft u geen idee omtrent de waarde van uw woning?


Bent u van plan om een nieuwe woning aan te kopen maar had u graag eerst de waarde van uw huidige woning verkregen?


Of wil je simpelweg vrijblijvend eens een schatting van uw woning?


Vul dan bovenstaand formulier in. We contacteren u zo snel mogelijk.